Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

GTAV upola cene, Final Fantasy serijal na sniženju – VGA Game Deals #7

Novogodišnji praznici su prošli pa se smanjio i broj dobrih gejming ponuda, ali smo se mi potrudili da skupimo sve što valja za VGA Game Deals #7.

Za početak,  trenutno možete da kupite Grand Theft Auto V uz 50% popusta na Steamu, to jest za oko 30 evra, što je prilika koju verovatno brojni PC igrači neće želeti da propuste. Promotivna akcija traje do 21. februara.

Na Steamu je takođe aktuelna i velika Final Fantasy popust povodom tridesetogodišnjice serijala. Odlična prilika da kupite sve Final Fantasy igre koje su izbačene za Steam do sad.

Jedna zanimljiva prilika: Electronic Arts je omogućio da isprobate besplatno njihovu Origin Access pretplatu u roku od nedelju dana. Ova pretplata omogućava da besplatno igrate niz zanimljivih EA ostvarenja kao što su Unravel, Mirror’s Edge Catalyst, Mass Effect trilogija, FIFA 15 i 16, Battlefield 3 i 4 (premium edition), Need for Speed: Deluxe Edition, kao i brojne druge. Ova pretplata inače košta oko 4 evra mesečno, što i dalje deluje kao veoma primamljiva ponuda.

I za kraj VGA Game Deals #7 specijala, pregledali smo i ponudu sajta Kinguin gde trenutno možete da kupite Overwatch Origins Edition po ceni od oko 38 evra, For Honor i Sniper Elite 4 za oko 45 evra, kao i Battlefield 1 za oko 38 evra. Rainbow Six Siege je oko 16 evra, a Resident Evil VII oko 29 evra.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!