Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Grid je besplatan, Origin i Steam Winter Sale – Game Deals #6

Kako smo utonuli u novogodišnje praznike i broj zanimljivih gejming ponuda se znatno uvećao, a sve je naravno kulminiralo početkom Steam Winter Sale rasprodaje!

Kao i do sad, na početku odmah jedna ponuda oko koje ne bi trebalo da bude previše premišljanja. Simulacija vožnje Grid trenutno je besplatna na sajtu Humble Bundle. Radi se o malo starijoj (što znači da će raditi odlično i na slabijim mašinama) ali kvalitetnoj vožnji, pa preporučujemo da je ubacite u vašu kolekciju do 24. decembra u 19h, kada ova ponuda ističe.

Ukoliko imate nešto ušteđevine i razmišljate šta da uzmete, odlična je vesta da je pokrenuto nekoliko zanimljivih rasprodaja. Electronic Arts je tako pokrenuo svoj Winter Sale tokom kojeg možete da kupite sve najnovije hitove po 40%-50% nižoj ceni, to znači da je Battlefield 1 36 evra, a Titanfall 2 i FIFA 17 oko 30 evra, pa je možda sad idealna prilika da nabavite ove igre.

Square Enix je isto pokrenuo svoju novogodišnju promotivnu akciju (dosta starijih igara se može kupiti za par evra, a Just Cause 3 za do sada najnižih 12,5 evra), prodavnica GamersGate takođe ima zanimljivu ponudu koju možete pogledati ovde, a tu je i Ubisoft Store praznična ponuda.

Naravno, glavna zvezda je naravno Valve sa svojom tradicionalnom Winter Sale rasprodajom na kojoj zaista može da se nađe svašta za relativno malo novca. Payday 2 za 5 evra, Project Cars za 9,89 evra ili nešto treće na vama je, ali je zanimljivo spomenuti da će tokom trajanja rasprodaje biti i finalno glasanje za igru godine na Steamu. Izbor je donekle zanimljiviji od onog na šta smo navikli, jer su kategorije neobične poput one za “Bossa koji najviše zaslužuje zagrljaj” ili “Najbolja primena domaće životinje u igri”, pa ostaje da se vidi ko će biti pobednici.

Za kraj, možete da pogledate i rasprodaju na sajtu G2A, gde najviše pažnje privlači PES 2017 po ceni od 26 evra, koji ne može da se kupi na Steamu regularnim putem, ali se kod aktivira normalno. Tu su i drugi naslovi koji nestaju iz ponude velikom brzinom.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!