Wonderboy The Dragon’s Trap izgleda fenomenalno!

PC Slider Vesti

Razvojni timovi DotEmu i Lizardcube objavili su nove screenshotove za igru Wonderboy The Dragon’s Trap koji izgledaju fantastično!

Ovaj naslov možda će biti najsvetliji primer kako jedan rimejk treba da izgleda. Naime, Wonderboy: The Dragon’s Trap je nova verzija igre koja je prvobitno izdata 1989. godine u verziji za SEGA Mastersystem.

Prema svemu što smo do sad mogli da vidimo, rimejk izgleda neverovatno. Crtež je simpatičan i u duhu originala, a u pokretu se primećuje i veoma detaljna animacija likova koja nas je podsetila na Wario Land Shake it.

Osim toga, igra će imati veliki svet, 6 formi u koje glavni junak može da se pretvori, a sve imaju različite sposobnosti.

The Dragon’s Trap se očekuje tokom naredne godine u PC verziji, a u videu ispod koji je postavio portal Polygon možete da vidite kako sve izgleda u pokretu.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password