Super Mario Run na prvom mestu iTunes App Storea!

Mobilne igre Slider Vesti

Super Mario Run zvanično je objavljen za iOS mobilne uređaje tokom jučerašnjeg dana, a u roku od samo nekoliko sati postao je najpopularnija aplikacija na iTunes App Storeu. 

Nintendova nova mobilna senzacija nalazi se na prvom mestu najpopularnijih bespltanih aplikacija, kao i na onoj koja se odnosi na programe i igre za koje treba izdvojiti pare.

Podsetimo, Super Mario Run je objavljen u besplatnoj verziji gde se na raspolaganju nalaze prva tri nivoa igre. Igrači mogu da odluče da plate punu verziju ovog ostvarenja gde je otključan ceolokupan sadržaj igre, ali mnogi smatraju da je cena od 10 američkih dolara previsoka.

Ipak, skoro svi igrači se slažu da to nije najveći problem ove igre. Naime, Super Mario Run zahteva stalnu internet konekciju, što na mobilnim uređajima može biti veliki izazov.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password