Samsung Galaxy S8 detalji, sprema se i Note 8

Mobilni telefoni Tech

Evleaks pouzdani izvor informacija o novim mobilnim telefonima objavio je da su Samsung Galaxy S8 i S8 Edge u izradi.

Kako  Evan Blass, to jest @evleaks navodi S8 će nositi oznaku SM-G950, dok će S8 Edge imati oznaku modela SM-G955. Nešto ranije je objavljeno i da Samsung planira da poveća veličinu ekrana ovih telefona, pa se očekuje da će Galaxy S8 imati displej veličine 5,7 inča (naspram dosadašnjih 5,1), a S8 Edge čak 6,2 inča umesto 5,5 koliko je imao S7 Edge. Ovi mobilni telefoni očekuju se u aprilu 2017. godine.

Ipak, ono što je najzanimljivije je to što je Evleaks naveo i da se radi na modelu SM-N950. Slična oznaka je do sad korišćena za Note seriju telefona, što znači da Samsung gotovo sigurnoi radi na Galaxy Note 8. Ova informacija je zanimljiva jer je južnokorejski proizvođač naveo da će odustati od Note brenda nakon fijaska sa Note 7 mobilnim telefonima. Ipak, mada je sad izvesno da se priprema novi uređaj sa S-Pen olovkom, veoma je moguće i da on neće imati “Note” u svom imenu.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password