Stiže novi HTC Vive

PC Hardver i softver Tech

Ovih dana se sve više priča o novoj verziji VR naočara HTC Vive, a po rečima predstavnika kompanije HTC te glasine su tačne!

Jedan od potpredsednika kompanije, Rikar Steiber izjavio je da se aktivno radi na novoj verziji naočara za virtuelnu realnost koje će imati bolje performanse i dizajn. Naravno, on nije želeo da objasni šta to tačno znači.

Ipak, špekuliše se da bi novi HTC Vive mogao da koristi bežično povezivanje, kao i da ima tanje i lakše kućište. Pojedini stručnjaci tvrde da je moguće čak i da se radi o nekoliko različitih modela, od kojih jedan nosi radni naziv “Oasis”.

HTC Vive naišao je na pozitivne reakcije kritike i publike, ali tajvanski proizvođač očigledno želi da doradi ovaj uređaj. Sa druge strane, VR naočari nakon jake premijere ovih dana i ne beleže rast prodaje, pa je moguće da HTC želi da privuče kupce time što će unaprediti svoj model.

Autor: VideoGame Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password