Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Igrajte Battlefield 1 ranije putem Origin/EA Accessa!

Juče smo vam napisali kako možete da igrate FIFA 17 pre premijere, a isto ćete moći da uradite i sa dugoočekivanim FPSom – Battlefield 1! Doduše, sa nekim malim razlikama.

Ukratko, priliku da odmah počnu sa igranjem Battlefielda 1 imaće svi koji su pretplaćeni sa Origin Access (na kompjuterima) ili EA Access (na Xbox One konzoli). Igra će u tom slučaju biti dostupna za daunload 13. oktobra, nedelju dana pre zvanične premijere.

Kao i FIFA 17, i Battlefield 1 će moći da se igra u ukupnom trajanju do 10 sati. Ipak, za razliku od popularne fudbalske simulacije, ovde će postojati neka ograničenja.

Za početak, na izboru će biti pet mapa i četiri režima igre, od ukupno 9 mapa i šest modova koji će biti u punoj verziji igre. Istovremeno, igrači će moći da odigraju i prve dve singlplejer misije: Storm of Steel i Through Mud and Blood i na taj način vide kakva to uzbuđenja su spremili DICE i Electronic Arts.

Kao i svi drugi “Play First Trials” naslovi i ovde će se sav napredak kroz SP i MP prenositi u punu verziju igre, kad god da igrač odluči da kupi Battlefield 1. Kao dodatni bonus DICE će svim igračima dati “Trench Raider” dog tag, kao i jedan Battlepack koji će moći da se otvori u punoj verziji. Ne deluje kao bog zna šta, ali svakako lep gest.

EA ili Origin Access program ne postoji na PlayStation 4 konzoli, ali će vlasnici ovog igračkog sistema isto moći da počnu ranije sa igrom ukoliko kupe Deluxe ediciju Battlefield 1. Doduše, u tom slučaju start je predviđen za 18. oktobar, tri dana pre premijere i čak pet nakon što Xbox One i PC igrači krenu sa igrom, a tog datuma će stići i sve preostale mape i modovi.

Pretplata za EA Access ili Origin Access košta četiri evra mesečno i ona omogućava igračima besplatno igranje više desetina nekih od najpopularnijih igara. Ceo spisak možete pogledati ovde.

Autor: VideoGame Arena

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!