Warcraft Adventures ugledao svetlost dana nakon 18 godina!

PC Slider Vesti

Warcraft Adventures – Lord of the Clans je naziv igre koja je gotovo 18 godina ležala negde u tami… Sve do sad! Korisnik sa nadimkom “Raidorr” objavio je potpuno igrivu verziju avanture koju je Blizzard svojevremeno otkazao.

Radi se o pre-release verziji igre koju je Blizzard odbacio jer nije bila “zadovoljavajućeg kvaliteta”. U njoj se kontroliše Thrall, koji će pokušava da izbegne smrtnu kaznu nakon što je odbio da izda svoju rasu.

Warcraft Adventures je 2D pont and click avantura koja je prepuna 2D animiranih scena, a ukoliko želite da je isprobate možete je preuzeti sa ovog linka. Postoji šansa da će Blizzard tražiti da se igra ukloni pa požurite, download je svega nešto više od 500MB.

Verujemo da se naslova sećaju samo najveći obožavaoci Warcrafta i najstariji gejmeri i gejmerke, koji će se sigurno najviše obradovati ovakvoj “premijeri” igre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password