Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Dobrodošli na VideoGame Arena portal!

Pozdrav dobri ljudi, dobrodošli na sajt VideoGame Arene!

Ja sam Nikola, glavni i odgovorni urednik portala. Pisao sam mnoge tekstove u prošlosti međutim ovaj ovde koji je pred vama je možda i najteži do sad. Zašto? Zato što treba u nekoliko rečenica da vam prenesem energiju i entuzijazam koji smo imali kada smo krenuli da radimo na našoj ideji.

VideoGame Arena je možda nastala zbog toga što smo osetili da imamo sveže ideje kojim želimo da utičemo na gejming scenu u regionu i privučemo oči svetske javnost na nas, ali je glavni razlog ipak taj što obožavamo video igre!

Naš YouTube kanal zvanično smo “otvorili” u aprilu 2016. godine, a portal koji vidite ovde delovao je kao logičan sledeći korak VGA tima. Trudićemo se da oba mesta ostanu sveža i nude pomalo drugačiji sadržaj. Na primer, opisi igara ovde će biti potpuniji i imaće mišljenja drugih igrača, ali u svakom momentu možete da kliknete na video i pogledate kako ona izgleda u akciji.

Najviše pažnje planiramo da posvetimo video igrama na svim platformama, ali će bitan deo činiti gedžeti, mobilni telefoni i hardver koji uspeju da nam privuku pažnju. Ne brinite, pokušaćemo da oblikujemo informacije na atraktivan način i da se ne gubimo u detaljnim analizama.

https://www.youtube.com/watch?v=simIz_vSpqw

No da ne gnjavim previše, samo ću još da vas upozorim da je moguće da sajt i dalje ima neke greške koje pokušavamo da ispravimo. Pa ako vidite nešto obavezno nam javite kako bi to ispeglali!

I naravno, sajt ćemo apdejtovati redovno pa nastavite da nas posećujete svaki dan kako bi ste ostali u toku sa gejming industrijom!

Hvala što ste sa nama,

Nikola

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!