Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Ko čini VideoGame Arena portal?

Otkako smo pokrenuli VideoGame Arena YouTube kanal, jedno od najčešćih pitanja bilo je u vezi sa tim ko to tačno čini VGA tim, pa ćemo ovde konačno da razrešimo misteriju i predstavimo sve članove.

Đurđina “Djixx” Radić – Djixx možete da vidite u našim “News Report” emisijama, gameplay snimcima i kako prenosi reči koje VGA redakcija priprema. Ona je pevala u bendu SevdahBaby (najpoznatiji po pesmama “Ti mi se tako sviđaš” ili “Koketa”), a sada se više posvetila glumi i već ima zapaženu ulogu u filmu Lazara Ristovskog “Dnevnik Mašinovođe”.

Kristina “Kika” Jovanović – Kika je vodila našu prvu “News Report” emisiju, a nakon male pauze vratila se i sad snima gameplay videe.  Bavi se glumom “na daskama koje život znače”, tumačila je i jednu od glavnih uloga u seriji “Prava Žena” koja se emitovala na RTL Hrvatska, a takođe voli da peva i član je poznatog srpskog benda “E-Play”.

Petar Damjanović – Mladi glumac pridružio se timu VideoGame Arena prezentera krajem 2016. godine i od tad ne možemo da ga izbacimo iz studija. On je zadužen za sportske serijale, ali će rado snimati i gejmpleje iz drugih igara.

Luka Dž. Jovanović – Još jedan muzičar i umetnik u timu: Luka je zadužen za vesti i opise igara, a sve češće će se pojavljivati i ispred kamere.

Dragoljub Milićević – Kamera, montaža i dizajn. Vredno ispravlja sve greške koje mi ostali napravimo.

Vladimir Dolapčev – Vlasnik portala Famoza i koautor VideoGame Arena projekta. Vladimir je do sad pisao za brojne gejming onlajn i pisane medije, a njegove tekstove pored VGA portala trenutno možete da vidite i u GameFunu.

Nikola Dolapčev – Vlasnik i Glavni i odgovorni urednik portala VideoGame Arena. Svoje dugogodišnje novinarsko iskustvo i ljubav prema igrama trudi se svim snagama da prenese na VGA, zbog čega piše manje nego ranije za GameFun, ali tamo je i dalje.

Želimo posebno da se zahvalimo i Igoru Coniću na svim savetima i sugestijama, Darku Todoroviću za lekturu/korekturu tekstova, gost autoru Danilu ,,Grunt” Mićkoviću, kao i svima ostalima koji se trude svakodnevno da nam pomognu.

Naš tim želimo da širimo, a VGA portal da unapređujemo pa očekujte uskoro i neke nove članove – ali o tom potom. Ukoliko ste zainteresovani da nam se pridružite, kontaktirajte nas na putem formulara na ovoj stranici.

Podelite ovaj tekst:

Povezani tekstovi

0
0

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Thanks for submitting your comment!