VideoGame Arena podržava domaće autore igara!

Featured

Pored toga što se trudimo da pratimo svetska gejming dešavanja, naročitu pažnju želimo da posvetimo autorima i razvojnim timovima iz Srbije i regiona koji vredno pripremaju nove video igre.

Zato, ukoliko vi imate neki naslov koji želite da predstavite publici iz regiona javite nam se putem formulara na ovoj stranici. Želimo da vas podržimo i rado ćemo preneti sve novine u vaših projekata.

Na ovaj način želimo da podržimo programere, animatore, crtače, kompozitore i sve druge autore koji su na neki način umešani u razvoj kompjuterske igre. Smatramo da imamo velike talente u regionu i potrudićemo se da damo naš doprinos širenju glasa o baš takvim talentovanim i najpre smelim poduhvatima.

P.S. slika na coveru je iz igre Switchcars, srpskog autora Slobodana Stevića. Ukoliko još niste probali ovaj naslov, ispravite to što pre. Eto, već smo počeli. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password