Apple predstavio bežične slušalice AirPods

Gedžeti Mobilni telefoni Tech

Najnoviji iPhone nema konektor za slušalice, ali to nije nikakav problem, tvrdi Apple. Kao jednostavno rešenje ova kompanija predlaže AirPods bežične slušalice.

Već duže vreme se pričalo o tome da će se ovako nešto desiti, ali je cela stručna IT javnost i dalje zatečena smelim potezom Applea.

Ove slušalice su malene i najlakše se mogu opisati kao “bubice” bez ikakvih dodatnih kablova. Čim se izvade iz njihove kutijice, koja služi za punjenje, ove slušalice mogu da se koriste bez ikakvih dodatnih podešavanja. Naime, AirPods se automatski povezuju sa Apple uređajima, a sa dva pritiska na njih korisnici mogu da pozovu Siri.

One su takođe u stanju da primete kada su izvađene iz ušiju, pa u tom slučaju se muzika automatski pauzira.

AirPods slušalice mogu da se koriste pet sati bez prestanka, a potom će morati da se vrate u kutijicu kako bi se napunile. Sa druge strane, njihova fotrola imaće dovoljno snage da obezbedi ukupno više od 24 sata slušanja muzike.

Cena slušalica će biti 159 američkih dolara u SAD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password