Close

Login

Close

Register

Close

Lost Password

VideoGame Arena VGA logo

Star Ocean: Integrity and Faithlessness

Za relativno kratko vreme dobili smo priliku da odigramo nekoliko zanimljivih RPG igara, a jedna od njih je i Star Ocean: Integrity and Faithlessness. Ovaj naslov izašao je krajem marta u Japanu, ali je na naše tržište stigao ovog meseca. Reklo bi se podnošljivo tromesečno kašnjenje jer na prevod japanskih igara obično čekamo mnogo duže.

Ukratko, Integrity and Faithlessness je deveta igra u serijalu kojom je Square Enix obeležio dvadeset godina postojanja jednog od najuticajnijih JRPG serijala. Zbog toga što je serijal dugovečan, može i da vam se oprosti ukoliko niste igrali prethodnike, ali će zbog toga prilagođavanje na ovaj naslov zahtevati malo vremena.

Star Ocean Integrity and Faithlessness

Najnovji Star Ocean je baš kao i prošle igre akcionog karaktera, a ono po čemu svakako skreće pažnju na sebe jeste činjenica da se u borbama vodi istovremeno i do sedam likova. Da, dobro ste čuli. Zato ukoliko niste skloni multi-taskingu, možda vas ovakav podatak odbije, pogotovo često haotične borbe.

Sa druge strane ukoliko ste ljubitelj JRPG ostvarenja, ovaj naslov učiniće da se osećate kao kod kuće. Nakon svakog okršaja stiče se SP koji služi za unapređivanje specijalizacija likova, kao i na podešavanje njihove uloge u timu. Jedan od elemenata gejmpleja čini kraftovanje, sa kojim se stvara bolja oprema, ali važno je znati da ona nema preteranog uticaja na tok igre. Zbog toga deluje kao da se ovaj segment igre može potpuno preskočiti, iako je neosporno zabavan.

Star Ocean Integrity and Faithlessness

Kadrovi koje vidite jasno pokazuju da najnoviji Star Ocean ne oduševljava na vizuelnom polju. Osim lepog dizajna, lako se može osetiti da su prazna i bez previše detalja, a primećuju se i brojni nedostaci. Jedan od najvećih je loša kamera koja se ne može lako ukrotiti, pogotovo u već pomenutim haotičnim akcionim scenama.

Na kraju, Integrity and Faithlessness deluje kao da je namenjen samo najvećim obožavaocima JRPG žanra, kojima će sigurno ponuditi sate i sate zabave. Drugim igračima će verovatno zasmetati to što se radi o sasvim prosečnom ostvarenju.

Ukratko

Star Ocean: Integrity and Faithlessness

Za relativno kratko vreme dobili smo priliku da odigramo nekoliko zanimljivih RPG igara, a jedna od njih je i Star Ocean: Integrity and Faithlessness. Ovaj naslov izašao je krajem marta u Japanu, ali je na naše tržište stigao ovog meseca. Reklo bi se
7.2
Zanimljivo
Izvođenje
7.2
10
Vizuelne karakteristike
7.1
10
Zvuk
7
10
7.9
10

Podelite ovaj tekst:

Pročitajte i:

0

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Gejmplej
  Grafika
  Zvuk
  A mininum rating of 0 is required.
  Please give a rating.
  Thanks for submitting your rating!

  Thanks for submitting your comment!