Najnovije gejming vesti – News Report #1

News Report Videos

Pred vama je prva epizoda emisije News Report na VideoGame Arena kanalu!

Emisija će redovno pratiti najnovije vesti i zbivanja iz sveta video igara, a u premijernoj epizodi predstavljamo Minecraft u Unreal Enginu 4, The Division i Hitmana, kao i dve igre koje nikad neće biti izdate iako se od njih očekivalo dosta.

Za sad ćemo emitovati emisiju jednom nedeljno, a u budućnosti planiramo da obogatim ovaj kanal novim prilozima, emisijama i zabavnim sadržajem! Pratite nas redovno ovde.

kika videogame arena news gejming emisija

Naknadni edit urednika:

Ova emisija nije značajna po tome što je postala prva gejming emisija ovog tipa, neko je to već ranije sigurno radio. To čak nije ni prvi video koji smo mi objavili!

Prva epizoda News Reporta je postala važna za nas na portalu VideoGame Arena zato što smo na osnovu vaše fantastične reakcije odlučili da nastavimo da radimo i širimo ideju koja je do tad bila tek u “oblacima”. To je i glavni razlog zašto danas imamo ovo mesto gde ćemo da vas redovno izveštavamo o svim gejming novinamam, YT kanala koji se nadamo da već pratite. I dok čekamo Kiku da završi snimanje filma :), 14. april ubeležili smo kao zvanični početak rada naša tri slova – VGA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password